L.N. Gumilev Avrasya Milli Üniversitesi ile Üniversitemiz Arasında İşbirliği Protokolü | Kapadokya Üniversitesi

L.N. Gumilev Avrasya Milli Üniversitesi ile Üniversitemiz Arasında İşbirliği Protokolü

L.N. Gumilev Avrasya Milli Üniversitesi ile üniversitemiz arasında işbirliği protokolü imzalandı. İmza töreninde L.N. Gumilev Avrasya Milli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Asemgül Moldajanova, Uluslararası İlişkiler Fakültesi Dekanı Akbota Joldasbekova ve Öğretim Üyesi Seyit Ali Avcu ile Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Ali Karasar bulundu.

Protokol kapsamında, iki yükseköğretim kurumu arasında öğrenci ve personel değişim hareketliliğinin yanı sıra ortak akademik çalışmalar, etkinlikler, bilimsel araştırmalar ve staj programları da düzenlenecektir.

L.N. Gumilev Avrasya Milli Üniversitesi 1996 yılında kurulmuştur. Kazakistan’ın başkenti Astana’da bulunan üniversite, ülkenin yükseköğretim kurumları arasında ilk sıralarda yer almaktadır. Lisans ve lisansüstü programlarında on binin üzerinde öğrenci eğitim görmektedir. 130’dan fazla uluslararası kuruluşla işbirliği ve üyelikleri bulunmaktadır.


Diğer Haberler Tümü



E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız