T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır Üniversitemizi Ziyaret Etti | Kapadokya Üniversitesi

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır Üniversitemizi Ziyaret Etti

Bir dizi ziyarette bulunmak üzere Nevşehir'e gelen T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır Mustafapaşa yerleşkemizi ziyaret etti.

Nevşehir Valisi Ali Fidan, Nevşehir Millet Vekili Emre Çalışkan, Nevşehir Milletvekili Filiz Kılıç ve beraberindeki heyet ile birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Ali Karasar’ı ziyaret eden T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Mustafapaşa Yerleşkemizi gezerek üniversitemizin faaliyetleri hakkında bilgi aldı.