Kişisel Verilerin Korunması | Kapadokya Üniversitesi

Kişisel Verilerin Korunması

Kapadokya Üniversitesi, irtibatlı olduğu tüm şahıslara ait her türlü kişisel veriyi 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa uygun şekilde toplamak, işlemek, saklamak, paylaşılmasını sağlamak ve gizliliğini korumak amacıyla mümkün olan en üst seviyede güvenlik önlemlerini alır. Bu sorumluluğun tam idraki ile KVK Kanunu kapsamında tanımlı “Veri Sorumlusu” sıfatıyla, kişisel verileri aşağıda izah edildiği surette ve mevzuat tarafından belirtilen sınırlar çerçevesinde işler.

Kapadokya Üniversitesi İnternet Sitesi ve Mobil Uygulamaları Gizlilik Politikası

Bu gizlilik politikası www.kapadokya.edu.tr sitesi ve Kapadyoka Üniversitesi tarafından hazırlanan Kapadokya Üniversitesi Mobil Uygulaması ve Kapadokya Üniversitesi Slot Hizmet Merkezi Uygulaması için hazırlanmış olup yalnızca bu domain, bağlı diğer alt domainler ve Kapadokya Üniversitesi Mobil Uygulaması ile Kapadokya Üniversitesi Slot Hizmet Merkezi Mobil Uygulaması için kullanıcılara koruma sağlamaktadır. Kapadokya Üniversitesi bu site haricindeki sitelere ve bu sitede linki paylaşılmış olan diğer sitelere ilişkin hiçbir sorumluluk kabul etmemektedir.

Kapadokya Üniversitesi İnternet Sitesi ve Mobil Uygulamaları Gizlilik Politikasının  sizin için yeterli veya uygun olmadığı kanısındaysanız bu siteyi kullanmayınız. Siteyi kullanmanız hâlinde Kapadokya Üniversitesi İnternet Sitesi ve Mobil Uygulamaları Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.

Kişisel Nitelikli Olmayan Bilgiler:

Üniversitemizin sorumluluğu altında bulunan internet sitelerini (www.kapadokya.edu.tr domaini, bu domaine bağlı alt domainler ve Kapadokya Üniversitesi Mobil Uygulaması ile Kapadokya Üniversitesi Slot Hizmet Merkezi Mobil Uygulaması ) ziyaret eden kişilerin, ziyaretlerini amaçlarına uygun bir şekilde gerçekleştirebilmelerini sağlamak, ziyaretçi bazında kişiye özel içerikler gösterebilmek ve çevrimiçi reklamcılık faaliyetlerinde bulunabilmek maksadıyla, teknik araçlar (örn. çerezler/cookies) kullanarak, site içerisindeki ziyaret hareketleri üniversitemiz tarafından kaydedilmektedir. Log dosyaları kesinlikle istatistiksel amaçlar dışında kullanılmamakta ve mahremiyetinizi ihlal etmemektedir. IP adresiniz ve diğer bilgiler, şahsi bilgileriniz ile ilişkilendirilmemektedir. Hiçbir şekilde kişisel bilgi içermeyen site kullanım trafiği gibi çeşitli verilerin, istatistikî verilerin elde edilmesi ve site hizmetinin bu bilgiler ışığında geliştirilmesi amacıyla üçüncü şahıslar ile paylaşılabileceği, bu şahıslar tarafından kontrol edilebileceği, bu verilerin gerektiğinde sitede ve diğer yayın araçları aracılığıyla ilan edilebileceği site ziyaretçisi tarafından kabul edilmektedir.

Güvenlik:

www.kapadokya.edu.tr internet sitesi ve Kapadokya Üniversitesi Mobil Uygulaması ile Kapadokya Üniversitesi Slot Hizmet Merkezi Mobil Uygulamaları, teknolojinin sağlamış olduğu standart güvenlik önlemlerini almış olmasına karşın, bu önlemler olası güvenlik riskini tamamen ortadan kaldırmamaktadır.

Diğer Hizmet Sağlayıcılar:

Kapadokya Üniversitesi belirli hizmetleri size daha verimli bir biçimde sunulabilmek amacıyla üçüncü kişi ve kurumlarla işbirliği yapabilmektedir. Kullanıcı, bu hizmetlere kayıt olduğunda bu hizmeti sağlayacak üçüncü kişilerin söz konusu hizmetleri verebilmesi adına bilgilerin söz konusu sağlayıcılara verileceğini şimdiden kabul eder. Gizlilik Politikasının bu kısmını kabul etmeyen kullanıcılar söz konusu hizmetler için başvuramazlar. Buna mukabil verilen bilgilerin yukarıda belirtilen sağlayıcılar tarafından sunulan hizmetler dışında başka bir amaçla kullanılmayacağını ve bu hususta yetkili olmadıklarını bilmelidirler.

Site İçeriği:

Üniversitemiz sitesinde olan bilgilerin eksiksiz, güncel ve doğru olduğunu garanti etmediği gibi önceden duyuru yapmadan site içerisindeki bilgileri zaman zaman değiştirme hakkına sahiptir. Bu bilgiler eğitim programları, öğrenci kabul ve kayıt koşulları, ücretler, burslar, konaklama imkanları ve başka konuları içerebilir. Ziyaretçilerin siteden edindikleri bilgilere güvenerek hareket etmeden önce, en güncel, eksiksiz ve güvenilir bilgiyi almak için üniversitenin ilgili fakülte ve bölümlerindeki uzman personel ile temasa geçmeleri önemlidir.

Mobil Uygulamalar:

Üniversitemiz mobil uygulamalarında  olan bilgilerin eksiksiz, güncel ve doğru olduğunu garanti etmediği gibi önceden duyuru yapmadan site içerisindeki bilgileri zaman zaman değiştirme hakkına sahiptir. Bu bilgiler eğitim programları, öğrenci kabul ve kayıt koşulları, ücretler, burslar, konaklama imkanları ve başka konuları içerebilir. Ziyaretçilerin siteden edindikleri bilgilere güvenerek hareket etmeden önce, en güncel, eksiksiz ve güvenilir bilgiyi almak için üniversitenin ilgili fakülte ve bölümlerindeki uzman personel ile temasa geçmeleri önemlidir. Slot Hizmet Merkezi Mobil Uygulamasında yer alan bilgiler Üniversitemiz tarafından organize edilen Slot Hizmet Merkezi Fethiye Yamaç Paraşütü Atlayışları için alınan bilgileri ihtiva eder.

Yönlendirmeler:

Üniversitemizin sitelerinde başka bir siteye yönlendirme yapılmış olması söz konusu dış sitenin içeriğinin Üniversitemiz tarafından onaylandığı ve/veya üniversite ile bu siteler ve sahipleri ile üniversitenin herhangi bir ticari ya da başka ilişkisi olduğu anlamına gelmemelidir.