Bilgi Edinme | Kapadokya Üniversitesi

Bilgi Edinme

• Kurumsal İletişim ve Halkla İlişkiler Dairesi, 4982 sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu kapsamında gelen bilgi edinme taleplerini “Bilgi Edinme Birimi” sıfatı ile cevaplar.
  • Bilgi Edinme Birimi, Üniversitemizle ilgili istenen her türlü bilgiyi, yasaların öngördüğü çerçevede, özel ve tüzel kişilere tanınmış olan bilgi edinme hakkı gereğince ve ilgili mevzuatlar ile belirlenen sınırlar içerisinde talep edenlere verir.
  • Bilgi edinme başvurusunda bulunacakların "Ad Soyad", "Açık Adres" ve "T.C. Kimlik No" bilgilerini de içeren bilgi edinme taleplerini bilgiedinme@kapadokya.edu.tr adresine göndermeleri gerekir.
  • Üniversitemizin, internet sitesi aracılığıyla, broşür ve benzeri basılı materyalle veya Duyuru ve Bilgilendirme Yönergesi’nde tanımlanmış diğer yöntemlerle kamuoyuna ilan edilmiş konular bilgi edinme başvurusuna konu olamaz.