Nevşehir Kültür Yolu Festivalinin Açılışı Üniversitemizde Yapıldı | Kapadokya Üniversitesi

Nevşehir Kültür Yolu Festivalinin Açılışı Üniversitemizde Yapıldı

Bu yıl ikincisi düzenlenen ve yine başlangıç noktası üniversitemiz olan festivalin açılışına Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Gökhan Yazgı, Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, Nevşehir Valisi Ali Fidan, Mütevelli Heyet Başkanımız Funda F. Aktan, Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Ali Karasar, davetliler ve ziyaretçiler katıldı.

Ürgüp Fabrika Yerleşkemiz birçok etkinliğe ev sahipliği yapıyor

Eskizden Piksele “Anatolia Edition”, Naci El-Ali’den Hanzala başlıklı sergiler 11 Ağustos’a kadar, Yeşil Dokunuş: Kültür Yolu Dönüşüm Atölyesi 5 Ağustos’a kadar sürecek. Açılışın ardından başlayan FotoMaraton yarışmasında dereceye girenler ise 4 Ağustos’ta gerçekleştirilecek Coşkun Aral Söyleşisinin ardından ödüllerine kavuşacak.

Festival takvimine ulaşmak için; https://kpdk.link/NKY