Üniversitemiz ile SGK Nevşehir İl Müdürlüğü Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı | Kapadokya Üniversitesi

Üniversitemiz ile SGK Nevşehir İl Müdürlüğü Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

Üniversitemiz ile Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Nevşehir İl Müdürlüğü arasında akademik ve sosyal iş birliği protokolü imzalandı.

Emeklilerimizin bilgi ve beceri düzeylerini yükseltme ve sosyalleşmelerine imkân sağlamak, bilgi ve tecrübelerinden yararlanarak potansiyellerini kullanabilmelerini sağlamak için üniversitemiz bünyesinde kurulan “Üçüncü Yaş Üniversitesi” ve “Yaşam Boyu Öğrenme Merkezleri”nde akademik ve sosyal iş birliğimiz kapsamında faaliyetler yürütülecek.

Üçüncü Yaş grubundaki (60 yaş ve üzeri) emeklilerimizin aktif yaşlanmalarını desteklemek amacıyla hayat boyu öğrenmenin ileri yaşa denk gelen döneminin daha verimli hale getirilmesi, bilgi ve becerilerini yenilemek isteyen mesleki birikimlerini geliştirmek isteyen ya da yeni bilgi ve beceriler edinerek farklı iş alanlarına yönelmek isteyen emekliler için yeni faaliyet alanları oluşturulması hedeflenmektedir.


Diğer Haberler Tümü



E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız