2. Disiplinlerötesilik Konferansı Gerçekleştirildi | Kapadokya Üniversitesi

2. Disiplinlerötesilik Konferansı Gerçekleştirildi

Üniversitemiz İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi ev sahipliğinde ve Donau Krems Üniversitesi (Avusturya) iş birliğiyle gerçekleştirilen “2nd Transdisciplinarity Conference” (2. Disiplinlerötesilik Konferansı), çoğunluğu uluslararası olmak üzere geniş bir coğrafyadan gelen katılımcı kitlesinin yoğun ilgisiyle Mustafapaşa Yerleşkesi Oktay Sinanoğlu Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Ayrıca Donau Krems ve Graz Üniversitesi kampüslerinden de eş zamanlı çevrim içi katılım sağlandı.

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Şafak OĞUZ ve Donau Krems Üniversitesi İşletme ve Küreselleşme Fakültesi Dekanı Prof. Gerald Steiner'in açılış konuşmalarıyla başlayan ve iki gün boyunca çalışma gruplarıyla devam eden konferans, katılımcılarına hem zengin içerik hem de geniş akademik kapsam sunan programıyla dikkat çekti. Konferansa üniversitemiz öğretim üyelerinin yanı sıra Türkiye, ABD, Avusturya, Almanya, Hindistan, Japonya, İsviçre başta olmak üzere çok sayıda ülkeden akademisyen katıldı.


Diğer Haberler Tümü



E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız