Porto Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Joana Carvalho Üniversitemizi Ziyaret Etti | Kapadokya Üniversitesi

Porto Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Joana Carvalho Üniversitemizi Ziyaret Etti

Porto Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Joana Carvalho, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İlhan Öztürk ve Uluslararası İlişkiler ve Değişim Programları Koordinatörümüz Doç. Dr. Sinan Akıllı ile bir araya geldi.

Ziyaret kapsamında gerçekleştirilen toplantıya, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İlhan Öztürk ve Uluslararası İlişkiler ve Değişim Programları Koordinatörümüz Doç. Dr. Sinan Akıllı, Uluslararası İlişkiler ve Değişim Programları Koordinatörlüğümüzden Öğr. Gör. Alperen Özen ve Arş. Gör. Aslıhan Babacan da katıldı. Toplantıda, Erasmus+ KA131 Projesi kapsamında devam eden anlaşmamız ve iş birliklerimiz konuşuldu.

Ziyaret, Mustafapaşa Yerleşkemizin gezilmesinin ardından son buldu.


Diğer Haberler Tümü



E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız