Kapadokya Gastronomi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine Alev Alatlı’nın Adı Verildi | Kapadokya Üniversitesi

Kapadokya Gastronomi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine Alev Alatlı’nın Adı Verildi

Kapadokya Gastronomi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Kapadokya Alev Alatlı Gastronomi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi adıyla eğitim-öğretim faaliyetlerine devam edecek.

27 Aralık 2022 tarihinde açılışı yapılan, T.C. Millî Eğitim Bakanlığı, Kapadokya Üniversitesi ve Ürgüp Ticaret Odası arasında imzalanan “Gastronomi İş Birliği Protokolü” kapsamında Türkiye’nin ilk gastronomi akademisi olma özelliğini taşıyan “Kapadokya Gastronomi Akademisi”ne bu yıl ebediyete irtihal eden kurucumuz Alev Alatlı’nın adı verildi.

Fikirleri ve eserleri ile kuşaklara ilham veren, Kapadokya Üniversitesinin kurucusu ve Mütevelli Heyet Başkanı muhterem Alev Alatlı’yı saygı ve rahmetle anıyoruz.


Diğer Haberler Tümü



E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız