Yılın Gönüllüsü Seçildi! | Kapadokya Üniversitesi

Yılın Gönüllüsü Seçildi!

5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü sebebiyle “Yılın Gönüllüsü” seçildi.

Üniversitemiz Psikoloji Bölümü 4’üncü sınıf öğrencisi Ayşegül Helin Güneri, yapılan değerlendirmelerin ardından “Yılın Gönüllüsü Ödülü”nü almaya hak kazandı. Güneri, ödülünü Kurumsal İletişim ve Öğrenci Koordinatörümüz Arda Çakır’ın elinden aldı.

Ödül sürecini değerlendiren üniversitemiz Kurumsal İletişim ve Öğrenci Koordinatörümüz Arda Çakır, Güneri’nin üniversitemizdeki etkinliklerde aktif rol aldığını, farklı kurumlarda sosyal sorumluluk faaliyetlerine katkı sunduğunu vurgulayarak, “Yılın Gönüllüsü” ödülünü almaya hak kazandığını söyledi.

Gönüllülük faaliyetlerinden bahseden Güneri, ödülü kazanmış olduğundan dolayı mutlu olduğunu, gönüllülük faaliyetlerinde liderliği kendisi yapsa da ekip arkadaşları ile birlikte bu ödülü hak ettiğini söyledi.


Diğer Haberler Tümü



E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız