KÜN Tercih Robotuna Kaydolan Öğrenci iPad Kazandı | Kapadokya Üniversitesi

KÜN Tercih Robotuna Kaydolan Öğrenci iPad Kazandı

Üniversite tercihi yapacak adaylara hizmet veren ve yoğun ilgi gören KÜN Tercih Robotu'na kaydolan bir öğrenci iPad kazandı.

Üniversite adaylarına rehberlik hizmeti veren KÜN Tercih Robotu sistemimize öğrenciler yoğun ilgi göstermeye davam ediyor. Öğrencilerin yanı sıra veliler ve rehberlik hizmeti veren eğitimciler tarafından da ilgiyle kullanılan sistem, bölümlerin 2023 yılı için en güncel başarı sıralamaları, taban puanlarını, bursları ve meslekler hakkında detaylı bilgileri içeriyor.

Bu kapsamda Üniversitemiz, KÜN Tercih Robotu sistemine kaydolan, 2024 YKS sınavına girmiş öğrencilere yönelik ödüllü bir çekiliş düzenledi. Çekilişte, tercih robotuna kaydolan 5  bin 179 kişi arasından Ürgüp Noterliği huzurunda yapılan kura çekimi sonucunda Ahmet Akdeniz, Apple iPad kazandı.

Çekilişin birinci yedeği Beyza Ünal, ikinci yedeği ise İlayda Arslan oldu.

Tercih robotu web sitesi: https://robot.universitetercihrobotu.com/