Sporcularımız Türkiye Taekwondo Yarışmasından Yine Ödüllerle Döndü | Kapadokya Üniversitesi

Sporcularımız Türkiye Taekwondo Yarışmasından Yine Ödüllerle Döndü

Sporcumuz İpek Çidem, 24-28 Ocak 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilen Büyükler Türkiye Taekwondo Şampiyonası'nda 49 kg bayanlar kategorisinde yarışarak Türkiye Şampiyonu oldu. 46 kg bayanlar kategorisinde mücadele eden sporcumuz Büşra Aksu ise Türkiye beşincisi olarak döndü.

Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafından Antalya’da düzenlenen müsabakalarda bir kez daha şampiyonluğu kimseye bırakmayan İpek Çidem, geçtiğimiz sene 4. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası’nda (Turkish Open) birinci olarak altın madalya almaya hak kazanmıştı. Yine 2017 yılında aynı festival kapsamında gerçekleştirilen 5. Avrupa Kulüpler Taekwondo Şampiyonası’nda ise Avrupa ikincisi olan Çidem, Çin/Tayvan’ın Taipei City kentinde yapılan 29. Dünya Üniversiteler Yaz Spor Oyunları Taekwondo Dalında dünya ikincisi oldu.

Sporcularımızı ve antrenörleri Recep Işık’ı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz…


Diğer Haberler Tümü



E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız