8. Ulusal Yönetim Bilişim Zirvesi’ne Katıldık | Kapadokya Üniversitesi

8. Ulusal Yönetim Bilişim Zirvesi’ne Katıldık

Dokuz Eylül Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri Topluluğu tarafından organize edilen 8.Ulusal Yönetim Bilişim Zirvesi, 2-3 Mart 2024 tarihlerinde Dokuz Eylül Üniversitesi Sabancı Kültür Sarayı’nda gerçekleştirildi. Gerçekleşen zirveye, Yönetim Bilişim Sistemleri (YBS) Bölümümüzden Dr. Öğr. Üyesi Hande Eren ve Dr. Öğr. Üyesi Gözde Sunman ile 3. sınıf öğrencilerimiz de katıldı.

Bilişim ve girişimcilik alanına önemli katkılar sunan iş dünyası ile öğrenci ve akademisyenleri buluşturmak, geleceğin bilişim ve girişimcilik dünyasına yön verecek projelerin tartışıldığı bir platform oluşturmak amacıyla gerçekleştirilen zirve, iş dünyasının önemli isimlerini ağırladı. 

Zirvede, Türkiye`deki bilişim sistemleri uygulamalarının bugünü ve geleceği akademisyenler, sektörden kişiler ve öğrenciler tarafından detaylıca tartışıldı. İki gün boyunca devam eden programda, Yönetim Bilişim Sistemleri Öğrencileri akademik ve sektörel anlamda, alanında öne çıkan isimlerle buluşarak yeni bakış açıları ve vizyon kazandı. Ayrıca, sektöründe öne çıkan kişilerle iletişim kurma imkânı edindi.


Diğer Haberler Tümü



E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız