Kapadokya Üniversitesinden “Öz Geçmiş Hazırlama ve Mülakat Simülasyonları” Eğitimi | Kapadokya Üniversitesi

Kapadokya Üniversitesinden “Öz Geçmiş Hazırlama ve Mülakat Simülasyonları” Eğitimi

Kapadokya Üniversitesi Kariyer Yönetimi ve Mezun İlişkileri Ofisi, öğrencilerin iş dünyasına hazırlanmalarına yardımcı olmak amacıyla Kapadokya Üniversitesi ve İŞKUR iş birliğinde “Öz Geçmiş Hazırlama ve Mülakat Simülasyonları” başlıklı bir eğitim programı düzenleyecek. 02 Nisan 2024 Salı günü gerçekleştirilecek bu etkinlikle, öğrencilere kariyer yolculuklarında önemli avantajlar sağlanması hedefleniyor.

Eğitim, öğrencilerin öz geçmişlerini nasıl daha etkili hale getirebilecekleri ve mülakat süreçlerinde nasıl daha başarılı olabilecekleri konusunda derinlemesine bilgi ve pratik fırsatlar sunacak. İŞKUR ve İş Meslek Danışmanı Gonca Uğuroğlu tarafından verilecek olan bu interaktif eğitimde, katılımcılar gerçekçi mülakat senaryoları üzerinden pratik yapma şansı bulacak.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Gonca Uğuroğlu, “Öğrencilerimizin mezuniyet sonrası kariyer hedeflerine ulaşmaları için gerekli becerileri kazanmalarını önemsiyoruz. Bu eğitimle, öğrencilerimiz iş arama süreçlerinde ihtiyaç duyacakları temel becerileri edinecekler ve gerçek mülakat deneyimleri yaşayacaklar.” dedi.

Eğitim, Kapadokya Üniversitesi Fabrika Yerleşkesi J1 sınıfında 14:30’da başlayacak ve 17:00’ye kadar sürecek. Kontenjanı 40 kişi olan eğitimin sonunda, sertifika da verilecek.

Başvuru Formu için: https://forms.office.com/r/uBi8SWKT9s

 


Diğer Haberler Tümü



E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız