Rektörümüzden Yeni Akademik Yıl Mesajı | Kapadokya Üniversitesi

Rektörümüzden Yeni Akademik Yıl Mesajı

Merhaba Kapadokya Ailesi,

Merhaba Türkiye’nin parlak geleceğine gönül veren Kapadokya dostları,

Kapadokya Üniversitesi olarak ilk akademik yılımıza başladık. Kapadokya ve Sabiha Gökçen yerleşkelerimizde Nevşehir, İstanbul ve Anadolu’nun dört bir yanından gelen, gözlerinin içinde kendileri, aileleri ve vatanları için başarı azim ve kararlılığını net bir şekilde gördüğümüz öğrencilerimiz ile oryantasyon programları yaptık. Üniversite hayatına attıkları bu ilk adımı onlar için mümkün olduğunca kolaylaştırmaya gayret ettik.

Türkiye’de mesleki eğitimin lideri Kapadokya MYO üniversiteleşme sürecimizin amiral gemisi olarak bizler için büyük bir övünç kaynağı olmaya devam ediyor. Tüm programlarımıza yerleşen öğrencilerimiz çok iyi biliyorlar ki Kapadokya’da Türkiye’de edinebilecekleri en yüksek seviyeli mesleki eğitimi alırlar. Uygulama ve staj aşamalarında sektörlerin lider kuruluşları ile çalışırlar. Kapadokya’da eğitimlerine devam ederken iş sahibi olurlar. Tercih ve yerleşme süreçlerinde öğrencilerimizin bu bilinç ile hareket etmiş olduklarını görmek bizleri daha şevkle çalışmaya sevk ediyor.

Önümüzdeki süreçte birbiri ardına yeni yüksekokul ve fakültelerimizin kuruluşunda Kapadokya MYO’nun yakalamış olduğu bu yüksek kalite seviyesini muhafaza etmek, daha ileri götürmek ülküsündeyiz. Bunun için belirlediğimiz uluslararasılaşma, işbirliklerini artırma, altyapı geliştirme, ARGE kapasitesi oluşturma ve kurumsal kimlik/farkındalık önceliklerinde yol haritalarımızı tamamlıyoruz.

Kurucumuz ve Mütevelli Heyet Başkanımız Alev Alatlı’nın entelektüel liderliğinde üzerimize aldığımız büyük misyonun bilincindeyiz.

Geçmişimiz ve bugünümüzle gurur duyuyor, geleceğe büyük umut ile bakıyoruz.

Bu vesile ile 2017-18 akademik yılının vatanımıza, milletimize, Kapadokya ailesine, idari ve akademik personelimize ve öğrencilerimize hayırlı olmasını dileriz.

 

Prof. Dr. Hasan Ali Karasar

Rektör V.

 


Diğer Haberler Tümü



E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız