Katılımcı Gözüyle Erasmus+ ile Hırvatistan | Kapadokya Üniversitesi

Katılımcı Gözüyle Erasmus+ ile Hırvatistan

Üniversitemiz Uluslararası İlişkiler Birimi tarafından fizyoterapi ve anatomi alanlarında Türkiye-Hırvatistan karşılaştırmalı örneklerle bilgi paylaşımı etkinlikleri Oktay Sinanoğlu Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Erasmus+ Ögretim Elemanı Hareketliliği programıyla Hırvatistan'ın Osijek şehrinde yeralan Josip Juraj Strossmayer Üniversitesi'ne ziyarette bulunan Öğr. Gör. Deniz T. Ayhan ve Öğr. Gör. Kadirhan Doğan’ın görsel sunum eşliğinde gerçekleşen etkinlikte katılımcılar, Osijek Üniversitesi sağlık programları ve Hırvatistan hakkında bilgi sahibi oldu.

Teknolojik gelişmelerin, malzeme kalitesinin ve uygulamalı eğitimlerin üniversitemizle benzer olduğunu, sınıf kontenjanlarının düşük oluşunun eğitim kalitesine olumlu etki ettiğini, öğrencilerin derslere olan ilgisinin programın işleme kolaylığını arttırdığı tespitlerinin yapıldığı sunumlar, öğrencilerimizi yurtdışı deneyimi yaşamaya ve farklı kültürlerle buluşturmaya teşvik etti.