Kapadokya Üniversitesi 16. İstanbul Bienaline Damgasını Vuruyor! | Kapadokya Üniversitesi

Kapadokya Üniversitesi 16. İstanbul Bienaline Damgasını Vuruyor!

Üniversitemizin Çevreci Beşeri Bilimler Merkezi bu kez de “Yedinci Kıta” temalı 16. İstanbul Bienali’ne damgasını vuruyor.

Kapadokya Üniversitesi Çevreci Beşeri Bilimler Merkezi bu kez de “Yedinci Kıta” temalı 16. İstanbul Bienali’ne damgasını vuruyor. Merkez dergisinin editörlerinden Fransız filozof Patrick Degeorges Antroposen’in çağdaş düşünceyi, nasıl değiştirdiğini anlatacak. Bienalin kapanış konuşmalarından birini yapacak olan Degeorges, oturumun diğer bir davetlisi Johannes Büttner ile gerçekleştireceği sohbette “beşeri bilimlerin ve sanatın Antroposen’in ekotopik potansiyelini serbest bırakacak ‘jeo-öykü anlatılar’la nasıl meşgul olduğunu” ele alacak.

Bienalin kapanış oturumlarından biri olan bu oturum Kapadokya Üniversitesi Çevreci Beşeri Bilimler Merkezi işbirliğiyle organize ediliyor.

Daha fazla bilgi için: https://bienal.iksv.org/tr/kamusal-program-ve-ogrenme-programlari/yedinci-kitayi-kesfetmek-ii

 

 


Diğer Haberler Tümü



E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız