“Kampüste LÖSEV” ile El Ele | Kapadokya Üniversitesi

“Kampüste LÖSEV” ile El Ele

“Kampüste LÖSEV” projesi ile üniversite öğrencilerinde farkındalık yaratmayı, vakıf faaliyetlerini anlatarak gençlere sosyal sorumluluk bilinci aşılamayı, öğrencilerin fikir ve destekleriyle yeni projeler üreterek daha çok lösemili çocuğa hayat vermeyi amaçlayan Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV), 25 Ekim’de Kapadokya’daydı.

Öğrenciler tarafından yoğun ilgi gören seminerde, LÖSEV Kayseri Sorumlusu Arzu Çokeken, vakıf olarak tek arzularının minicik elleriyle hayata tutunmaya çalışan çocukların gülümsediklerini görmek olduğunu ifade etti.

LÖSEV’in gönüllülük esasına dayalı hizmet ve çalışmaları hakkında bilgiler veren Çokeken, sunumun ardından öğrencilerin sorularını cevapladı.

Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da öğrenciler El Birliği Tablosuna renkli avuç içi izlerini bırakarak el ele vermenin önemini resmettiler. Sosyal Hizmetler Programı öğrencilerinin organizasyonuyla gerçekleşen ve “Maskeler çocukların yüzündeki gülümsemeye engel olmasın” sloganıyla açılan LÖSEV standında ise lösemili çocukların annelerinin ve tedavi sürecini tamamlamış kişilerin el emekleri olan ürünlerin satışı yapıldı. Aşçılık Programı öğrencileri de katılımcılara ikramda bulunarak organizasyona destek verdiler.