Çocuklardan Oyuncak Kardeşliği | Kapadokya Üniversitesi

Çocuklardan Oyuncak Kardeşliği

Kapadokya Üniversitesi Çocuk Gelişimi Uygulama ve Araştırma Merkezine bağlı Montessori anaokullarındaki öğrenciler, sosyal sorumluluk çalışması kapsamında topladıkları oyuncakları Ürgüp 15 Temmuz İlkokulu ana sınıfındaki yaşıtlarıyla paylaştı.

Oyuncakları teslim etmek için Kapadokya Üniversitesi Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri ve Eğitim Planlama Koordinatörü Ayfer Coşkun 15 Temmuz İlkokulunu ziyaret ettiler. Kapadokya Üniversitesinin sosyal sorumluluk kapsamındaki çalışmaları açısından küçük bir dayanışma eli olarak oyuncakları paylaştıklarını ve çocuklara küçük yaşlardan itibaren sosyal sorumluluk bilincinin aşılanması gerektiğinin önemini belirten Ayfer Coşkun, üniversitenin pek çok okulla, dayanışma faaliyetlerini sürdüreceğini de ifade etti.


Diğer Haberler Tümü



E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız