Beethoven’ın 250. Doğum Yılında Kapadokya’da Konser Şöleni | Kapadokya Üniversitesi

Beethoven’ın 250. Doğum Yılında Kapadokya’da Konser Şöleni

Beethoven’ın 250. doğum yılında “Klasik Keyifler” tarafından düzenlenen 8 muhteşem konsere üniversitemiz ev sahipliği yapacak.

Klasik Keyifler, Dünya çapındaki kaliteli müziği Kapadokya’da sanatseverlerle buluşturarak, üniversitemiz iş birliği ile Uçhisar Sanat Yerleşkemizde düzenlenecek 8 serilik konserlerle Ludwig Van Beethoven’ı doğum gününde anacak.

Farklı enstrüman grupları ile Beethoven’ın eserlerini bir araya getiren konserlerin ilki 20 Aralık 2019 tarihinde düzenleniyor. İlk konserde Keman, Viyolonsel ve Piyano eşliğinde “Do Minör Üçlü, 5. Viyolonsel Sanatı, Op.96 Keman Sanatı” izleyicilerle buluşacak.

Beethoven’ın karakter özelliklerinden ilham alınarak başlıkları “Yenilikçi Beethoven, Doğaçlamacı Beethoven, Romantik Beethoven, Hümanist Beethoven, Neşeli Beethoven, Virtüöz Beethoven, Gezgin Beethoven, Dramaturg Beethoven” olarak belirlenen konserlerde Ellen Jewett, Esen Kıvrak, Önder Baloglu, Özcan Ulucan, Erkin Onay, Kıvanç Tire, Gökhan Bağcı, Indira Rahmatulla, Elizabeth Simkin, Birsen Ulucan, Başar Can Kıvrak, Jerfi Aji, Poyraz Baltacıgil, Gözde Yaşar, Çağ Erçağ, Dorukhan Doruk, Gökhan Aybulus, Çağdaş Özkan ve Lauma Skride sahnede Beethoven’ın eserlerini icra edecek.

Beethoven 250 konser dizisi; üniversitemiz, Klasik Keyifler Müzik Derneği, Hanedan Cappadocia Suite, Chamber Music Exchange ve Üçhan Sanat Prodüksiyon’un değerli iş birlikleri gerçekleşiyor.

Konser dizisi hakkında detaylı bilgi almak ve katılmak isteyenlerin www.klasikkeyifler.org adresini ziyaret etmeleri gerekiyor.


Diğer Haberler Tümü



E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız