Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı | Kapadokya Üniversitesi

Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı

1 Nisan 2017’de başlayan “Mustafapaşa’nın geleneksel mimarisi” konulu fotoğraf yarışması sonuçlandı.

Öğrencilerimiz arasında tarihi ve kültürel değerlerimize sahip çıkma bilincini pekiştirmenin yanısıra Mustafapaşa’nın (Sinasos) geleneksel mimarisini görsel bir arşiv oluşturarak kayıt altına alma ve gelecek nesillere aktarma amacıyla düzenlenmiş olan ödüllü fotoğraf yarışmasının sonuçları:

1. Hüsnegül Çelik - Geçmişin Gölgesinde

2. Sezer Tarık Kalay - Aios Konstantinos Eleni