‘Dünyayı Arılar Yaşatacak’ temalı poster tasarım yarışması başvuruları başladı | Kapadokya Üniversitesi

‘Dünyayı Arılar Yaşatacak’ temalı poster tasarım yarışması başvuruları başladı

Küresel gündemin en öncelikli konularından olan ekolojik krizle ilgili, sürdürülebilir çözüm önerileri ve ekolojik duyarlılığın artmasını sağlamaya çalışan Kapadokya Üniversitesi ve Slow Food Communities network in Türkiye, arıların doğanın sürdürülebilirliği için önemine, ekosisteme yaptığı katkılarına, yaşam alanlarının korunmasına dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak amacıyla ‘Dünyayı Arılar Yaşatacak’ konulu ödüllü poster tasarım yarışması düzenliyor.

Arıların doğa için önemini ortaya koymak, doğanın sürdürülebilirliğine katkı sunmak, arıların yaşam alanı olan ormanların tahrip edilerek sanayiye ve kentleşmeye açılmasının önüne geçmek, yanlış ve bilinçsiz ilaçlamaya dikkat çekmek için ‘Dünyayı Arılar Yaşatacak’ temalı poster tasarım yarışmasıyla arılara dikkat çekilecek.

Yarışmada dereceye giren ilk üç kişiye ödül verilecek. Birinciye, Slow Food International tarafından kurulan Terra Madre ağının, her iki yılda bir düzenlediği, sürdürülebilir tarıma ve çevreye adanmış en büyük ve en önemli uluslararası etkinliği olan 2024 İtalya Terra Madre’ye katılımı için uçak bileti ve konaklama, ikinciye, Butterfly Balloons ile Kapadokya’da 2 kişilik balon uçuşu, üçüncüye, Alize Hotel (Fethiye-Ölüdeniz)'de 24-30 Ekim tarihleri arası 2 gece tatil hediye edilecek.

Türkiye ve Dünya’daki amatör ve profesyonel herkese açık olan poster tasarım yarışmasına son başvuru tarihi 14 Temmuz 2023.

Yarışma şartnamesine ulaşmak için tıklayınız.


Diğer Haberler Tümü



E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız