Diş Hekimliği Fakültemiz, Çocukları Ağız ve Diş Sağlığının Korunması Hakkında Bilgilendirdi | Kapadokya Üniversitesi

Diş Hekimliği bölümü öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimiz, Ürgüp Kılıçarslan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin uygulama anaokulunu ziyaret ederek, çocuklara diş sağlığının korunması ve önemi hakkında bilgi verdiler.

Diş Hekimliği Fakültesi Çocuk Diş Hekimliği Anabilim Dalı’ndan Dr. Öğr. Üyemiz Ezgi Aydın ile Çocuk Diş Hekimliği staj grubu öğrencilerimiz, Ürgüp Kılıçaslan Anadolu Lisesini ziyaret ederek uygulama anaokulu öğrencilerine ağız ve diş sağlığı konusunda farkındalık eğitimi verdiler ve öğrencilerin diş taramalarını yaptılar.

Koruyucu diş hekimliği uygulamaları çerçevesinde farkındalık kazandırılan minik öğrencilere diş fırçası, diş macunu ve çeşitli hediyeler verildi.