CJAS Haziran 2023 sayısı için makale çağrısı | Kapadokya Üniversitesi

CJAS Haziran 2023 sayısı için makale çağrısı

Üniversitemiz tarafından yayımlanan hakemli, bilimsel ve akademik dergi olan Cappadocia Journal of Area Studies (CJAS) için makale çağrısı yayımlandı.

Üniversitemiz Sosyal ve Stratejik Araştırmalar Merkezi tarafından 2019 yılında bölge çalışmalarını ve araştırmalarını desteklemek üzere kurulan Cappadocia Journal of Area Studies dergisi için makale çağrısı yayımlandı. Sosyal ve beşerî bilimlerle ilgili araştırmalara, saha çalışmalarına, tarihi değerlendirmelere yer verilen CJAS’ta;

  • Bölge ve Güvenlik Çalışmaları
  • Çevre ve Sürdürülebilirlik
  • Siyasi Tarih
  • Bölgesel Rejimler ve Uluslararası Hukuk
  • Enerji ve Jeopolitik

gibi konuları kapsayan orijinal araştırma makaleleri, kitap eleştirileri ve akademik olmayan kısa görüş makaleleri, hakem değerlendirmelerinin ardından tam ve açık erişimli materyal olarak yayımlanacaktır.

2023 Haziran sayısı için makale son gönderim tarihi 10 Haziran 2023, görüş yazısı ve kitap incelemesi için son tarih 15 Haziran 2023 olarak belirlenmiştir. Hazırlanan makaleler kpdk.link/cjas adresinden gönderilecektir.


Diğer Haberler Tümü



E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız