Girişimcilik 8: Problem Çözme Teknikleri, İşin Ömrü-Devamlı İyileştirme-Yeniden Tasarım | Kapadokya Üniversitesi

Başlangıç Tarihi: 06.06.2023
Saati: 19.00
Yerleşke:
Yapılacağı Yer: Microsoft Teams
Bitiş Tarihi:
Etkinlik Türü: Eğitim
Düzenleyen Birim: Program

Prof. Dr. İskender Öksüz’ün eğitim verdiği ‘Girişimcilik’ dersleri serimiz son dersiyle dönemi kapatıyor. Toplamda 8 dersten oluşan eğitimlere katılan öğrencilerimize dersler sonunda 20 etkinlik puanı ve katılım belgesi verilecektir.

Etkinliğe katılmak için tıklayınız.

Microsoft Teams kullanıcı adı ve şifreniz sms ile tarafınıza iletilmiştir. Microsoft Teams hesaplarınıza kullanıcı adı ve şifre ile girişlerinizde sorun yaşamanız halinde internet sitemizde Canlı Destek Sistemine ‘Bilgi İşlem Dairesini’ seçerek sorununuzu iletebilirsiniz. Teams kullanımıyla ilgili detaylı bilgiye https://kpdk.link/msteams22 linkinden erişebilirsiniz.