Öğrencilerimiz İçin Microsoft Teams Kullanımı Bilgilendirmesi | Kapadokya Üniversitesi

Öğrencilerimiz İçin Microsoft Teams Kullanımı Bilgilendirmesi

Sevgili Öğrencilerimiz,

Eğitim – öğretim faaliyetlerinin önemli bileşenleri olan bölüm/program etkinlikleri, bilimsel toplantılar, danışmanlık saatleri, öğretim elemanlarının ofis saatleri, öğrenci topluluklarının etkinlikleri ve diğer tüm faaliyetler Microsoft’un online video konferans uygulaması Teams vasıtasıyla gerçekleştirilecektir.

Bu nedenle öğrencilerimizin etkinliklere katılabilmeleri için hem mobil cihazlarına hem de bilgisayarlarına Microsoft Teams uygulamasını indirmeleri ve kendilerine tanımlanan kullanıcı adı ve şifreleri ile sisteme giriş yapmaları gerekmektedir.

Kullanıcı adı olarak “adi.soyadi@kun.edu.tr” ve şifre olarak da “Kun.tckimliknumarasınınsonbeşhanesi” (Örnek: Kun.12345) kullanılarak Üniversitemizin kurumsal Microsoft Teams sistemine girilebilecektir. Online arama, toplantı, dosya paylaşımı, ekip çalışmasına sanal ortam sağlama gibi birçok özelliğe sahip Microsoft Teams, öğrenci grupları tarafından etkinliklere katılım dışında sınavlara hazırlık ve takım çalışması gerektiren proje-ödevler hazırlama gibi süreçler için de kullanılabilecektir.

Microsoft Teams hesabınıza ilk girişinizi office.com sitesine bilgisayar üzerinden giriş yaparak gerçekleştirmenizi öneririz.

Microsoft Teams’in indirilebileceği internet sayfalarının linki aşağıdaki gibidir.

Windows için tıklayınız.

Android için tıklayınız

iOS için tıklayınız.

Microsoft Teams kullnanımını anlatan videoyu izlemek için tıklayınız.

Microsoft Teams hesaplarınıza kullanıcı adı ve şifre ile girişlerinizde sorun yaşamanız halinde bidb@kapadokya.edu.tr mail adresimize yaşadığınız sorunu ve öğrenci numaranızı içeren bir e-potsa gönderiniz.

Diğer Duyurular Tümü