Restoranlarda Mevsiminde Yerel Ürün Kullanımı, Zorlukları ve Faydaları



Başlangıç Tarihi: 23.08.2022
Saati: 14.30
Yerleşke:
Yapılacağı Yer: Uçhisar Sanat Yerleşkesi
Bitiş Tarihi:
Etkinlik Türü: Proje
Düzenleyen Birim: Program

Restoranlarda Mevsiminde Yerel Ürün Kullanımı, Zorlukları ve Faydaları

Üniversitemiz ve Slow Food Birliği tarafından düzenlenecek "Restoranlarda Mevsiminde Yerel Ürün Kullanımı, Zorlukları ve Faydaları" isimli panel, 23 Ağustos Salı günü saat 14.30'da Yasmina Lokmanoğlu moderatörlüğünde Uçhisar Sanat Yerleşkemizde yapılacak.

Panelistler:
•    Bekir Varol - Ahiler Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri
•    Prof. Dr. Bilgehan Gülcan – Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi
•    Murat Örnek – Turizm İşletmecisi, Gül Konakları Sinasos
•    Duran Özdemir – Şef İşletmeci, Revithia Restoran 
•    Ayfer Kayaalp   - Üretici,  Kaymaklı 
•    Murat Avcı – Üretici, Fide Türk Tarım Ürünleri, Derinkuyu
•    Gastronometro Temsilcisi