Gastronomi Sohbetleri: Gastronomide Sürdürülebilirliğin Farklı Boyutları | Kapadokya Üniversitesi


Gastronomi Sohbetleri: Gastronomide Sürdürülebilirliğin Farklı Boyutları



Başlangıç Tarihi: 24.05.2024
Saati: 20.00
Yerleşke:
Yapılacağı Yer: Kapadokya Üniversitesi YouTube Kanalı
Bitiş Tarihi:
Etkinlik Türü: Söyleşi
Düzenleyen Birim: Program

21 - 27 Mayıs 2024 Türk Mutfağı Haftası kutlu olsun!

Gastronomi Sohbetleri: Gastronomide Sürdürülebilirliğin Farklı Boyutları

Konuklar:

Betül Bildik (Kurucu Ortak / Ingredy App)

Aylin Yazıcıoğlu (Danışman Şef / Ingredy App)

Prof. Dr. Gül Güneş

Doç. Dr. Halil Burak Sakal

Moderatör: Dr. Öğr. Üyesi Ezgi Demir Özer

🗓️ 24 Mayıs Cuma
⏰ 20.00
📍Kapadokya Üniversitesi YouTube Kanalı

Etkinlik puanı: 10 (Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Turizm Rehberliği, Beslenme ve Diyetetik, Turist Rehberliği), 5 (Diğer bölüm ve programlar) 

Etkinlik değerlendirme formu için tıklayınız.



E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız