21 - 27 Mayıs 2024 Türk Mutfağı Haftası kutlu olsun!
Gastronomi Sohbetleri: Gastronomide Sürdürülebilirliğin Farklı Boyutları
Konuklar:
Betül Bildik (Kurucu Ortak / Ingredy App)
Aylin Yazıcıoğlu (Danışman Şef / Ingredy App)
Prof. Dr. Gül Güneş
Doç. Dr. Halil Burak Sakal
Moderatör: Dr. Öğr. Üyesi Ezgi Demir Özer
🗓️ 24 Mayıs Cuma
⏰ 20.00
📍Kapadokya Üniversitesi YouTube Kanalı
Etkinlik puanı: 10 (Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Turizm Rehberliği, Beslenme ve Diyetetik, Turist Rehberliği), 5 (Diğer bölüm ve programlar)
Etkinlik değerlendirme formu için tıklayınız.