Gastronomi öğrencilerinin yenilikçi fikirlerini ortaya koyabilecekleri proje yarışması başvurulara açıldı!
Bu yarışmada öğrenciler “Gastronomide Yapay Zekanın İşlevsel Kullanım Alanları, Fonksiyonel Yiyecek ve İçecekler, Biyoçeşitliliği Destekleyen Alternatif Gıda Kaynakları ile Menü Geliştirme” gibi belirlenen alanlarda projelerini sunarak yeteneklerini sergileme fırsatı bulacaklar.
Başvurular arasından 5 finalist seçilecek ve bu finalistler projelerini jüri karşısında sunacak. Değerlendirme sonucunda ilk 3'e giren öğrencilere ödüller verilecektir!
Son başvuru tarihi: 6 Nisan 2025
Finalistlerin açıklanma tarihi: 12 Nisan 2025
Yarışma günü: 18 Nisan 2025
Sen de gastronomi alanında fark yaratmak ve yaratıcılığını göstermek istiyorsan hemen başvurunu yap!
Etkinliği Düzenleyen Bölüm/Program: Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Yarışmaya başvurmak için tıklayınız.