Balın Sırlarına Yolculuk: Anavarza Bal Teknik Gezisi | Kapadokya Üniversitesi


Balın Sırlarına Yolculuk: Anavarza Bal Teknik Gezisi



Başlangıç Tarihi: 11.01.2025
Saati: 10.00
Yerleşke: Kapadokya Yerleşkesi
Yapılacağı Yer: Anavarza Bal Üretim Merkezi Kozan/Adana
Bitiş Tarihi:
Etkinlik Türü: Teknik Gezi
Düzenleyen Birim: Program

Gastronomi öğrencilerimizle Türkiye'nin bal üretiminde öncü markalarından olan Anavarza Bal'ın üretim tesislerini ziyaret ediyoruz!

Neler Öğreneceksiniz?

  • Balda gerçekleştirilen kimyasal ve fiziksel analiz yöntemleri,
  • Doğal balın işleme ve paketleme süreçleri,
  • Balın lezzet profillerini değerlendirmek için duyusal analiz uygulamaları,
  • Arılık ziyareti ile balın üretildiği doğal ortamı yakından tanıma şansı.

Etkinlik Programı

10:30-Tesise Varış
11:00- Tesis Gezisi Başlangıcı
14:00- Arılık Ziyareti
15:00- Konak’ta Yemek
16:00- Adana’dan Ayrılış

Etkinlik sınırlı kontenjan ile gerçekleştirilecektir.

Sadece 3. ve 4. sınıf Gastronomi ve Mutfak Sanatları öğrencilerine açıktır.

Bu eşsiz deneyimle doğadan sofralarımıza uzanan balın hikayesini keşfedecek ve lezzetli bir gastronomi yolculuğuna çıkacaksınız.

Etkinliği Düzenleyen Bölüm/Program: Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Etkinlik Puanı: 10 (Gastronomi ve Mutfak Sanatları)

Etkinliğe başvuru yapmak için tıklayınız.



E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız