Balın Sırlarına Yolculuk: Anavarza Bal Teknik Gezisi
Başlangıç Tarihi: 11.01.2025
Saati: 10.00
Yerleşke: Kapadokya Yerleşkesi
Yapılacağı Yer: Anavarza Bal Üretim Merkezi Kozan/Adana
Bitiş Tarihi:
Etkinlik Türü: Teknik Gezi
Düzenleyen Birim: Program
Gastronomi öğrencilerimizle Türkiye'nin bal üretiminde öncü markalarından olan Anavarza Bal'ın üretim tesislerini ziyaret ediyoruz!
Neler Öğreneceksiniz?
- Balda gerçekleştirilen kimyasal ve fiziksel analiz yöntemleri,
- Doğal balın işleme ve paketleme süreçleri,
- Balın lezzet profillerini değerlendirmek için duyusal analiz uygulamaları,
- Arılık ziyareti ile balın üretildiği doğal ortamı yakından tanıma şansı.
Etkinlik Programı
10:30-Tesise Varış
11:00- Tesis Gezisi Başlangıcı
14:00- Arılık Ziyareti
15:00- Konak’ta Yemek
16:00- Adana’dan Ayrılış
Etkinlik sınırlı kontenjan ile gerçekleştirilecektir.
Sadece 3. ve 4. sınıf Gastronomi ve Mutfak Sanatları öğrencilerine açıktır.
Bu eşsiz deneyimle doğadan sofralarımıza uzanan balın hikayesini keşfedecek ve lezzetli bir gastronomi yolculuğuna çıkacaksınız.
Etkinliği Düzenleyen Bölüm/Program: Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Etkinlik Puanı: 10 (Gastronomi ve Mutfak Sanatları)
Etkinliğe başvuru yapmak için tıklayınız.