"Sonbahar" Temalı Fotoğraf Yarışması | Kapadokya Üniversitesi

Düzenleyen Birim: Kulüp

“SONBAHAR” TEMALI FOTOĞRAF YARIŞMASI

YARIŞMA KONUSU:
Katılımcıların, bulundukları/yaşadıkları/gezdikleri yerlerde çektikleri sonbahar temalı fotoğraflarıyla yarışmaya katılmaları beklenmektedir.

YARIŞMA ORGANİZASYONU:
Yarışma, Kapadokya Üniversitesi “Genç TEMA” ve “Fotoğraf ve Sinema” Toplulukları iş birliği ile düzenlenmektedir.

YARIŞMA TAKVİMİ:
• Yarışmanın Başlama Tarihi: 27 Ekim 2020, 16:00

• Son Başvuru Tarihi: 31 Ekim 2020, 16:00’a kadar

• Jüri Değerlendirmesi: 1-3 Kasım 2020

• Instagram Oylaması: 3-6 Kasım 2020 (6 Kasım Cuma, saat 23:59’a kadar)

• Sonuçların Açıklanması: 7 Kasım 2020, 17:00

YARIŞMAYA KATILIM KOŞULLARI:

• Yarışmaya katılım ücretsizdir.
  • Yarışma, Kapadokya Üniversitesi öğrencilerine ve mezunlarına açıktır. Düzenleme kurulu, jüri üyeleri ve bu kişilerin birinci dereceden yakınları yarışmaya katılamazlar.
  • Her yarışmacı en fazla 4 (dört) adet dijital (sayısal), renkli veya siyah-beyaz fotoğraf ile yarışmaya katılabilir.
  • Yarışmaya sadece cep telefonu ile çekilen fotoğraflarla başvurulabilir.
  • Yarışmaya katılan fotoğrafların yapısı değiştirilmemiş olmalıdır. Deneysel kategori olmadığı için fotoğrafların orijinalinde olmayan herhangi bir objenin eklenmesi veya çıkarılması kural ihlali sayılır. Jürinin takdiri bu konuda esastır.
  • Kural ihlalinin tespit edilmesi halinde katılımcının elde ettiği ödül, unvan ve tüm kazanımları geri alınır. Ödül yeri boş bırakılır. Ödül verilmişse, ödül sahibinin ödülü iade etmesi gerekir. Bu iptal durumu, dereceye girmiş veya girememiş diğer yarışmacılara talep hakkı doğurmaz.
  • Yarışma 27.10.2020 tarihinde saat 16:00’da başlayacak, 31.10.2020 tarihinde saat 16:00’da son bulacaktır.
  • Yarışma şartnamesindeki kurallara uygun bir şekilde başvuru yapmış ve gönderdiği fotoğraf veya fotoğraflar seçici kurul tarafından değerlendirmeye alınmış olan tüm öğrenciler, dereceye girip girmediklerine bakılmaksızın, 3 etkinlik puanı almaya hak kazanırlar.
  • Yarışma Başvurusu: Fotoğraflar aşağıda belirtilmiş olan kurallar dâhilinde kunyarisma@gmail.com adresine gönderilmelidir.

ÖDÜLLER:

1. Ödül: APEXEL APL-HD5T telefon lens seti
  2. Ödül: UDEMY üzerinden temel fotoğrafçılık eğitimi
  3. Ödül: TEMA tarafından ödül sahibi adına 3 adet ağaç dikimi

Yarışma Şartnamesi için tıklayınız.

Etkinlik Puanı: 3