Kapadokya Çevre Farkındalığı Afiş Yarışması | Kapadokya Üniversitesi

Bitiş Tarihi: 20.03.2020
Etkinlik Türü: Yarışma
Düzenleyen Birim: Program

• Yarışmanın Amacı: Kapadokya’ya gelen ziyaretçilerin farkındalıklarını arttırarak çevreyi kirletmelerini önlemek amacıyla dikkat çekecek vurucu sloganlar içeren afişlerin tasarlanması.
  • Başvuru Tarihleri: 15.10.2019 - 20.03.2020
  • Sonuçların Açıklanacağı Tarih: 10.04.2020
  • Ödüller: Birinciye 1.000 TL, ikinciye 750 TL, üçüncüye ise 500 TL değerinde teknoloji mağazası hediye çeki verilecektir.
  • Etkinlik Puanı: Turist Rehberliği ve Mimari Restorasyon programı öğrencileri için 20, tüm diğer program öğrencileri için 10 puan.

Yarışma tüm öğrencilere açıktır. Yarışma için hazırlanan afişler 20.03.2020 tarihine kadar afis@kapadokya.edu.tr e-posta adresine gönderilmelidir.