Barış Müstecaplıoğlu ile Hayallere Ulaşma Rehberi | Kapadokya Üniversitesi

Bitiş Tarihi: 12.11.2018
Etkinlik Türü: Söyleşi
Düzenleyen Birim: Program

Düşlerinize erişmek için güvenilir, bilimsel, pratik ve kapsamlı bir yol haritası...

Etkinlik Puanı: 10

Kontenjan sınırlı katılmak isteyenlerin isimlerini Cumaya kadar hatice Özgen’e 0553 050 33 39 yazdırmaları gerekmektedir.

Barış Müstecaplıoğlu Kimdir?

Barış Müstecaplıoğlu, Boğaziçi Üniversitesi’nde inşaat mühendisliği okudu. Yaklaşık 20 yıldır insan kaynakları ve eğitim alanında çalışıyor. TAV Grubu’nun eğitim ve danışmanlık şirketi TAV Akademi’yi yönetti. Genel müdür, insan kaynakları yöneticisi ve eğitmen kimlikleriyle dünyanın pek çok ülkesinde konuşmalar yaptı, seminerler verdi. Suudi Arabistan’da tasarlayıp uyguladığı program, Türkiye Eğitim ve Gelişim Platformu tarafından şirket sonuçlarına en çok katkı sağlayan proje dalında ödüllendirildi.

Bir Koç Topluluğu şirketi olan Divan Turizm A.Ş.’de İnsan Kaynakları Sistemleri ve Organizasyonel Gelişim Müdürü olarak çalışan Müstecaplıoğlu, iş hayatındaki deneyimlerinin yanında romanları dünya dillerine çevrilmiş bir yazar. Türkiye’nin ilk fantastik kurmaca serisi Perg Efsaneleri’ni kaleme alan Müstecaplıoğlu’nun çoğu fantazya ve bilimkurgu türündeki eserleri, okullarda öğrencilere hayal güçlerini geliştirmeleri için okutuluyor. Eşi ve kızıyla İstanbul’da yaşayan Müstecaplıoğlu, yazar kimliğiyle uluslararası etkinliklerde konuşmalar yapıyor ve üniversitelerde yaratıcılık üzerine seminerler veriyor.

Barış Müstecaplıoğlu ile Hayallere Ulaşma Rehberi için lütfen tıklayınız.