Afet Yönetiminde Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Sempozyumu | Kapadokya Üniversitesi

Afet Yönetiminde Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Sempozyumu

Başlangıç Tarihi: 11.05.2024
Saati: 09:00
Yerleşke: Kapadokya Yerleşkesi
Yapılacağı Yer: Uçhisar Sanat Yerleşkesi
Bitiş Tarihi:
Etkinlik Türü: Kongre
Düzenleyen Birim: Program

Kapadokya Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü, Türkiye Fizyoterapistler Derneği, Ortopedi Fizyoterapistleri Derneği ve Göreme Ortopedi Protez Ortez Uygulama Merkezinin ortaklığı ile düzenlenecek olan “Afet Yönetiminde Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Sempozyumu” 11 Mayıs 2024 Cumartesi günü Uçhisar Sanat Yerleşkesi Konferans Salonu'nda yapılacaktır. Katılmak için katılımcı formunda yazan bilgilerin doldurulması gerekmektedir.

Katılımcılar için 11 Mayıs Cumartesi  08.30'da KÜN Ürgüp Fabrika Yerleşkesinden Uçhisar Sanat Yerleşkesine servis aracı hareket edecektir.

Kayıt formu için tıklayınız.

Bilimsel program akışı için tıklayınız

*Sempozyuma Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü  öğrencileri ve Fizyoterapistler katılabilir.