Üniversitemiz ve Dorak Holding arasında iş birliği protokolü | Kapadokya Üniversitesi

Üniversitemiz ve Dorak Holding arasında iş birliği protokolü

Turizmden havacılığa, taşımacılıktan açık hava aktivitelerine kadar geniş bir alanda var olan ve Kapadokya bölgesi başta olmak üzere birçok şehirde faaliyetlerini sürdüren Dorak Holding ile üniversitemiz arasında iş birliği protokolü yapıldı.

Üniversitemiz Mustafapaşa Yerleşkesi’nde yapılan protokol anlaşmasına Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Ali Karasar ve Dorak Holding Kapadokya Bölge Müdürü Eylem Alp katıldılar.

Protokol kapsamında, üniversitemiz çalışanları, öğrencileri ve mezunları, sahip oldukları ayrıcalıklı KÜNKART ile firmaya yönelik avantajlı indirimlerden yararlanabilecekken; holding bünyesindeki çalışanlar da Kapadokya Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi gibi bölgeye hizmet veren kuruluşların indirimlerinden faydalanabilecekler.

KÜNKART nedir?
KÜNKART, KÜN İdari Akademik Personel Kimlik Kartı, KÜN Öğrenci Kimlik Kartı ve KÜN mezunu olan öğrencilerin talebi ile adlarına düzenlenen karttır. KÜNKART sahipleri, bölgedeki anlaşmalı kuruluşların sundukları indirimlerden yararlanabilmektedirler.


Diğer Haberler Tümü



E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız