Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin ve Beraberindeki Heyet Üniversitemizi Ziyaret Etti | Kapadokya Üniversitesi

Bir dizi ziyaret ve açılışta bulunmak üzere Nevşehir'e gelen Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin Mustafapaşa Yerleşkemizi ziyaret etti.

Türkiye’nin ilk mağara jandarma karakolu olma özelliğini taşıyan Mustafapaşa Jandarma Karakolunda incelemelerde bulunan Orgeneral Çetin ve beraberindeki heyet, Nevşehir Valisi Ali Fidan, Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Nevşehir İl Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu ile birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Ali Karasar’ı Mustafapaşa Yerleşkemizde ziyaret ettiler.