Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerimizden Gurur Veren Başarı | Kapadokya Üniversitesi

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerimizden Gurur Veren Başarı

7. Uluslararası Adana Lezzet Festivali kapsamında Üniversitemizi temsil eden Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü öğrencilerimiz 3 farklı kategoride ödül aldı.

Genç şef adaylarının yaratıcılığını geliştirmek ve ülkemizin farklı yerlerinde gastronomi öğrenimi gören gençlerin bir araya gelmesini sağlamak amacıyla birçok kategoride düzenlenen yarışmalar sonucunda Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü öğrencilerimiz derece aldılar. Genç şeflerin, sektör profesyonelleri ve şeflerle buluştuğu heyecan verici yarışmalar sonunda; Genç Şefler Yarışması’nda Meryem Küçükdemirci birincilik, Üniversiteli Genç Şefler Bireysel Yarışması’nda Barış Aslan ikincilik, Üniversiteli Genç Şefler Ekip Yarışması’nda Mustafa Can Özlü, Yasin Emre Özen ve Sabri Alper Demirci ikincilik aldılar.

Bize bu gururu yaşatan öğrencilerimize ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü hocalarımız Öğr. Gör. Enes Gündoğdu ve Öğr. Gör Simay Hastürk’e teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.


Diğer Haberler Tümü



E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız