“Granola Bowl Atölyesi”
Gastronomi ve Mutfak Sanatları öğrencileri “Öğretmenler Gününde” lezzetli bir kutlama yemeği yapmak isteyen akademisyenlerimizi mutfağa davet ediyor.
Sizde sabahları sağlıklı ve lezzetli bir başlangıç yapmak için yanınızda taşınabilir alternatifler arıyorsanız öğrencimiz “Şeval Balbal” ile granolasını kendiniz hazırlayacağınız atölyemize katılmalısınız.
Etkinliğimiz Akademisyenlere özel ve 10 kişi ile sınırlıdır.
Başvurmak için tıklayınız.
Not: Atölyelerimiz aynı saatte olacağı için bir atölyeye katılım başvurusu yapan diğerine başvuru yapamaz.
“İtalyan Mutfağı Atölyesi: Ravioli Yapımı”
Gastronomi ve Mutfak Sanatları öğrencileri “Öğretmenler Gününde” lezzetli bir kutlama yemeği yapmak isteyen akademisyenlerimizi mutfağa davet ediyor.
İtalyan mutfağının klasikleşen lezzetini püf noktaları ve farklı dolgu malzemeleriyle öğrencimiz “Nazlıcan Yer” ile hazırlamaya ne dersiniz?
Etkinliğimiz Akademisyenlere özel ve 10 kişi ile sınırlıdır.
Başvurmak için tıklayınız.
Not: Atölyelerimiz aynı saatte olacağı için bir atölyeye katılım başvurusu yapan diğerine başvuru yapamaz.