Küresel Bir Zorunluluk Olarak Gıda Sürdürülebilirliği: Kültürel ve Biyolojik Çeşitliliğin Korunması Semineri
Başlangıç Tarihi: 22.05.2025
Saati: 10.00
Yerleşke: Kapadokya Yerleşkesi
Yapılacağı Yer: Ürgüp Fabrika Yerleşkesi - Kapadokya Üniversitesi YouTube Kanalı
Bitiş Tarihi:
Etkinlik Türü: Proje
Düzenleyen Birim: Tümü
Seminerde, gıda sürdürülebilirliğinin artık küresel bir zorunluluk haline geldiği vurgulanacak; agroekolojik uygulamalarla hem insanları besleyen hem de ekosistemleri onaran örnek projeler katılımcılarla paylaşılacaktır. Katılımcılar, mevcut tedarik zincirlerini yeniden kurgulamaya ve daha dayanıklı, adil gıda sistemlerinin inşası için harekete geçmeye davet edileceklerdir.
Seminer halka açıktır ve Youtube üzerinden canlı olarak izlenebilecektir.
Katılımcı: Edward Mukiibi
Moderatör: Doç. Dr. Sinan Akıllı
Seminer Tarihi: 22 Mayıs Perşembe
Saat: 10.00-11.00
Yer: Ürgüp Fabrika Yerleşkesi