"Köklerden Geleceğe: Yöresel Yemekler ve Sürdürülebilir Gastronomi"



Başlangıç Tarihi: 18.04.2025
Saati: 12:00
Yerleşke: Kapadokya Yerleşkesi
Yapılacağı Yer: Uçhisar Sanat Yerleşkesi
Bitiş Tarihi:
Etkinlik Türü:
Düzenleyen Birim: Öğrenci Topluluğu

🍽 Köklerden Geleceğe: Yöresel Yemekler ve Sürdürülebilir Gastronomi 🌱

Kapadokya Üniversitesi olarak, geçmişin mutfak mirasını geleceğin sürdürülebilirliğiyle buluşturduğumuz özel bir etkinliğe sizleri davet ediyoruz!
Yöresel tatların izinde, sürdürülebilir gastronomi anlayışını keşfetmeye hazır mısınız?

🎙 Konuşmacılar:
👩‍🍳 Sinem Özler – Seraf Chef’in Kurucusu
👨‍🍳 Celal Uysal – Gastronomi Uzmanı

🎤 Moderatör: Melih İçigen

📅 Tarih: 18 Nisan 2025
🕛 Saat: 12:00
📍 Yer: Uçhisar Sanat Yerleşkesi

Bu ilham verici söyleşide;
🥣 Yöresel mutfakların kültürel değeri
🌿 Sürdürülebilirliğin gastronomiye yansıması
✨ Şeflerin deneyimleri ve vizyonları konuşulacak.

Lezzetin, kültürün ve bilincin buluştuğu bu etkinliği kaçırmayın!
🎓Etkinlik puanı : 5 (Gastronomi öğrencilerine)

#KöklerdenGeleceğe #SürdürülebilirGastronomi #YöreselLezzetler #SinemÖzler #CelalUysal #Melihİçigen #KapadokyaÜniversitesi #UçhisarSanatYerleşkesi #GastronomiyleGeleceğe