Konu başlıkları:
-Enerji Verimliliğinin Sürdürülebilir Gastronomide Önemi ve ISO 50001
-Sürdürülebilir Turizm’de Dijital Çözümler | Carbon Gate Platformu
-Sürdürülebilir Gastronomi ile Tarihi Kent Merkezlerinin Canlandırılması
-Yavaşla, Düşün, Tat: Sürdürülebilir Gastronomi ve Yeryüzü Pazarları
Not: Etkinliğe katılan tüm öğrencilere Katılım Belgesi verilecektir.
Konuşmacılar:
Onur Aksoy, Control Union, Turizm Sertifikasyon Koordinatörü Baş Denetçi
Okan Dursun, Carbon Gate, Kurucu Ortak & CEO
Tuğçe Ertan Meriç, SC Certification,, Güneydoğu Asya Sürdürülebilir Turizm Sertifikasyon Baş Denetçisi
Hamit Gökay Meriç, SC Certification, Güneydoğu Asya Sürdürülebilir Turizm Sertifikasyon Koordinatörü
Moderatörler:
Celal Uysal
Öğr. Gör. M. Ufuk Keşoğlu
Etkinliği Düzenleyen Bölüm/Program: Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Etkinlik Puanı: 10 (Gastronomi ve Mutfak Sanatları), 5 (Diğer Bölüm ve Programlar)