2020 Proje Dönemi Erasmus+ Programı Personel Eğitim Alma Hareketliliği Değerlendirme Sonuçları | Kapadokya Üniversitesi

2020 Proje Dönemi Erasmus+ Programı Personel Eğitim Alma Hareketliliği Değerlendirme Sonuçları

Erasmus+ Programı 2020 Proje döneminde;

2022-2023 Akademik yılında Personel Eğitim Alma Hareketliliği kapsamında duyuru yayımlanmıştır.

 

Alınan başvurular, ERASMUS+ ANA EYLEM 1: Bireylerin Öğrenme Hareketliliği “Program Ülkeleri Arasında Yükseköğretimde Öğrenci ve Personel Hareketliliği” Yükseköğretim Kurumları için El Kitabı ilgili talimatları ve Değişim Programları Yönergesi kapsamında değerlendirilmiştir.

 

2020 yılı proje dönemi Erasmus personel eğitim alma hareketliliği değerlendirme sonuçları için tıklayınız

 

Listedeki tüm ASİL adayların oryantasyon programına katılmaları zorunludur. 2 Mart 2023 saat 16.00’da yapılacak olan toplantıya Microsoft Teams üzerinden katılmak için tıklayınız

 

Hareketlilik tarihleri; akademik takvime uygun olarak ilanda yazılan tarihe kadar gerçekleştirilmek üzere kabul edilmiştir.

Değişim programı kapsamında hareketliliğe hak kazanan personel ile Üniversite arasında yurt dışına gitmeden önce bir hibe sözleşmesi imzalanmaktadır. Bu sözleşme ile personelin Personel Hareketliliği programına katılacağı kesinleşmektedir. Sözleşmede belirlenen azamî tutara ilişkin ödemeler, personelin sözleşmede belirteceği hesabına iki taksitte yapılmaktadır. Personel hareketliliğinden faydalanan personele verilen hibe katkı niteliğinde olup, verilen hibe yurtdışında geçirilen döneme ilişkin masrafların tamamını karşılamaya yönelik değildir. Hareketlilik öncesi %70 ön ödeme ve hareketlilik süresini tamamladığına dair form ve belgelerin teslim edildiği tarihten itibaren 30 gün içerisinde kalan ödeme hesaba yatırılmaktadır.

Erasmus+ Programı Personel Eğitim Alma Hareketliliği dosyalarında bulunması zorunlu belgeler aşağıdaki şekilde belirlenmiştir.

  • Başvuru formu,
  • Davet mektubu,
  • Personel ile yükseköğretim kurumu arasında imzalanan hibe sözleşmesi,
  • Eğitim alma faaliyeti için personel hareketliliği anlaşması (taraflarca onaylı),
  • Katılım sertifikası,
  • Personel Anketi: Hareketlilik Aracı kullanılarak eğitim alma hareketliliğinden faydalanan personelin çevrimiçi AB anketini (EU Survey) doldurmaları istenir.
  • Hibenin ödendiğine dair belge (hesap belgesi veya eş değeri),
  • Seyahat günlerine bireysel destek hibesi verilmesi durumunda seyahat edilen tarihleri gösteren belgeler (uçuş kartları, pasaport giriş-çıkışları gibi)

Uluslararası İlişkiler Ofisi


Diğer Duyurular Tümü



E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız