Unutulmaya Yüz Tutmuş Kapadokya Lezzetleri | Kapadokya Üniversitesi

Unutulmaya Yüz Tutmuş Kapadokya Lezzetleri

Üniversitemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü Öğr. Gör. Şef Cem Aydoğdu, Nevşehir Öğretmen Akademileri Şehir ve Kültür Akademisi’nin öğretmenlere yönelik düzenlediği “Unutulmaya Yüz Tutmuş Kapadokya Lezzetleri” etkinliğinde Kapadokya’nın zengin gastronomi mirası hakkında bilgiler verdi.

Etkinliğe; Ürgüp İlçe Millî Eğitim Müdürü Savaş Özdemir, Kapadokya Alev Alatlı Gastronomi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü İzzet Erdem, Kapadokya Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü Öğr. Gör. Şef Cem Aydoğdu, Kapadokya Alev Alatlı Gastronomi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi personeli, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kapadokya Alev Alatlı Gastronomi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde düzenlenen etkinlik, özellikle yemek ve mutfak sanatları tutkunları için unutulmaz bir deneyim sundu. Şef Cem Aydoğdu'nun tecrübelerinden faydalanan katılımcılar, “Unutulmaya Yüz Tutmuş Kapadokya Lezzetleri” hakkında bilgi sahibi oldular. Aydoğdu’nun “Unutulmaya Yüz Tutmuş Kapadokya Lezzetleri” konulu sunumu ve hazırladığı Ayvalı Kuzu Yahni katılımcıların zihinlerinde unutulmaz izler bıraktı.


Diğer Haberler Tümü



E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız