Kabin Hizmetleri Ön Mülakatlarımız Başlıyor | Kapadokya Üniversitesi

Kabin Hizmetleri Ön Mülakatlarımız Başlıyor

Kapadokya Üniversitesinin Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) tarafından verilen yetkiyle ve hava yolu şirketleri ile imzalanan protokoller doğrultusunda eğitim veren kabin hizmetleri bölümünde okumak isteyen adaylar için ön mülakatlar yapılacak.

Sektör tarafından aranan uçuşa uygunluk şartlarını öğrenmek ve Mesleki Eğilim Bursu’ndan yararlanmak isteyen adayların ön mülakatlara katılması bekleniyor.

Fiziki ve mesleki uygunluk ile psikolojik değerlendirmelerin yapılacağı, 3 aşamadan oluşan ve ortalama 15 dakika sürecek olan ön mülakatlar ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.

Mülakatlar ücretsizdir. Kontenjanlar sınırlı olduğu için katılmak isteyen adayların (0384) 353 50 09 numaralı telefonu arayarak ya da bu link üzerinden önceden randevu almaları gerekiyor.

2021 yılında 11 ilde yapılacak ön mülakatlara ilişkin takvim aşağıdaki gibidir. Randevu alırken belirtmek kaydıyla her aday kendisine en uygun olan ildeki mülakata katılabilir.

Mülakat Tarihi İli Mülakat Adresi

20 Mayıs 2021 Perşembe

Adana

Özel Beren Havacılık Koleji, Belediye Evleri, 84280 Sokak No:6 Çukurova/ADANA

21 Mayıs 2021 Cuma

Mersin

Tales Fen Eğitim Kurumları Güvenevler mh 1931. Sk Dumlupınar Cd No : 3 33140 Yenişehir /MERSİN

26 Mayıs 2021 Çarşamba

Konya

Gevher Nesibe Koleji, Erenköy Mahallesi Kubbealtı Sokak No:16, Selçuklu/KONYA

29 Mayıs 2021 Cumartesi

Bandırma

Daha sonra ilan edilecektir.

3 Haziran 2021 Perşembe

Kayseri

Kapadokya Universitesi Kayseri Temsilciliği Mimarsinan Mah Tarsus Sk no 88/A KOCASİNAN / KAYSERİ

5 Haziran 2021 Cumartesi