Kapadokya Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü ile Gastronomi ve Mutfak Sanatları Uygulama ve Araştırma Merkezi ev sahipliğinde düzenlenen “Sosyal İnovasyonun Kültür, Bağcılık ve Gastronomiyle Kesişimi” başlıklı panel ve söyleşi; sosyal etki ekosistemi, kültürel miras, bağcılık ve gastronomi alanlarında yenilikçi işbirliklerini tartışmak üzere paydaşları bir araya getirmeyi amaçlamaktadır. Etkinlik; KUSIF, Kapadokya Araştırmaları Merkezi ve Molu Vakfı ortaklığında gerçekleştirilecektir.
Konuşmacılar:
Agata Fortuna, KUSIF (Koç Üniversitesi Sosyal Etki Forumu)
Çağıl Özdemir, 3dots
Can Atacık, Alethina
Şükran Ünser, Kapadokya Üniversitesi KAM
Moderatör:
Gonca Ongan, KUSIF (Koç Üniversitesi Sosyal Etki Forumu)
Etkinliği Düzenleyen Bölüm/Program: Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Uygulama ve Araştırma Merkezi
Etkinlik Puanı: 10 (Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Turizm Rehberliği)
Etkinlik tanıtımı için tıklayınız.
