KAPADOKYA ÜNİVERSİTESİ

Balın Lezzet Yolculuğu – Anavarza Bal ile Gastronomide Uygulamalı Deneyim

Etkinlik Detayları

  • 28 Kasım 09:30
  • Uçhisar Yerleşkesi Konferans Salonu
  • Can SEZEN / Burcu SEZEN GARİP

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü olarak, Türkiye’nin önde gelen markalarından Anavarza Bal’ı ağırlıyoruz!
Balın üretiminden sofraya uzanan hikâyesini, duyusal özelliklerini ve gastronomideki kullanım alanlarını alanında uzman isimlerden dinleyeceğimiz bu özel etkinlikte öğrencilerimiz hem teorik bilgi hem de uygulamalı deneyim kazanacaklar.

Etkinlik Puanı: 10

Etkinlik Detay
Etkinlik Türü
Konferans
Düzenleyen Birim
Program
Katılım Şekli
Yüzyüze
Yapılacağı Yerleşke
Uçhisar Yerleşkesi Konferans Salonu
Yapılacağı Yer
Uçhisar Yerleşkesi Konferans Salonu

Erişilebilirlik

Yazı Boyutu
Kontrast
Karanlık Mod
Yazı Tipi
Bağlantılar
Görseller
Satır Aralığı
Seçili Metni Oku
Üzerine Gelinen Metni Oku
(Pasif)