Yeni Kayıt Olan Öğrenciler İçin Balon Turu Çekilişi | Kapadokya Üniversitesi

Yeni Kayıt Olan Öğrenciler İçin Balon Turu Çekilişi

Sevgili Öğrenciler

Yeni kayıt olan öğrencilerimiz arasından kura çekilişi ile belirleyeceğimiz Ürgüp Bağ Bozumu ve Balon Festivalinde balon turu hediyesi için, kayıt formunu doldurarak çekilişe katılabilirsiniz. Balon turu 11.09.21 Cumartesi veya 12.09.21 Pazar günü olacaktır, bu tarihlerde belirtilen saatte festival alanında olamayacak kişilerin başvurmamalarını önemle rica ederiz.

Çekiliş Bilgileri

• Toplam çekiliş kontenjanı;
  • Asıl Talihli               : 50 kişi
  • Yedek Kontenjan    :20 Kişi

Çekiliş  Takvimi

• Çekiliş Tarihi                                   : 08.09.2021 Çarşamba Günü  19:00
  • Çekiliş Son Kayıt Tarihi                   : 08.09.2021 Cuma / 18:00
  • Kura Çekilişi Açıklanma                 : 08.09.2021 Cuma / 20:00
  • Çekilişe Kayıt Formu                      : Kayıt olmak için tıklayınız.

Balon Turu Etkinlik Takvimi

• Balon Turu Tarihi                               : 11.09.2021 Cumartesi veya 12.09.2021 Pazar Günü ( Ürgüp Belediyesi tarafından, tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır.)
  • Balon Uçuş Başlama Saat Aralığı: 04:30 – 07:00 (Belirtilen saatler arasında uçuş başlayacaktır)
  • Balon Bileti                                        : Talihliye, balon turu bileti uçuş alanında verilecektir.
  • Balon Turu uçuş alanı                       : Festival Alanı / Ürgüp

Bilgilendirme

• Balon turu kazanan kişiler uçuş alanına kendi imkanları ile gelmeleri gerekmektedir.
  • Hava şartları nedeniyle festival tarihlerde yapılamayan uçuşlar için, kişilerin hakları saklı kalmak koşulu ile ileri bir tarihte yapılacaktır.
  • Çekilişte kazanılan balon uçuş hakkı 3. kişilere devredilemez ve festival organizasyonun belirlemiş olduğu gün ve saatler dışında kullanılamaz.

Not

• Ulaşım veya diğer kişisel koşullardan dolayı uçuş tarihinden ve saatinde belirtilen festival alanında olamayacak kişilerin çekilişe katılmamalarını önemle rica ederiz.

Diğer Duyurular Tümü