Türksat Kariyer Söyleşileri

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı ve Türksat Uydu Haberleşme Kablo Tv ve İşletme A.Ş. tarafından “Türksat Kariyer Söyleşileri” düzenleniyor.

Gençlerin kariyer yolculuklarına eşlik etmek ve bu süreçte daha doğru karar verebilmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen söyleşiye, Türksat Genel Müdürü Hasan Hüseyin Ertok, Türksat İdari ve Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı Metin Çavuşoğlu ve Türksat Uydu Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Dr. Selman Demirel konuşmacı olarak katılacak.

9 Nisan Cuma günü saat 15.00’te gerçekleştirilecek etkinliğe katılmak için tıklayınız.