Trimestir Programlarında İş Yeri Uygulaması Dışındaki Derslerin Yürütülmesine Dair Usul ve Esaslar Hakkında | Kapadokya Üniversitesi

Kıymetli Öğrencilerimiz,
Yükseköğretim Kurulu tarafından 19.02.2023 tarihinde yayımlanan “Yükseköğretim Kurumlarımızda 2022-2023 Bahar Yarıyılı Eğitim ve Öğretimine İlişkin Sorular ve Cevaplar” başlıklı duyuru uyarınca iş yeri uygulamaları halihazırda devam eden trimestir programlarında teorik dersler uzaktan öğretim sistemi üzerinden verilecektir.
Teorik dersler 27 Şubat 2023 tarihinden itibaren başlayacak olup, iş yeri uygulaması dışındaki uygulamalı dersler ile teorik ve uygulamanın bir arada yürütüldüğü derslerin uygulama kısımları daha sonra yapılacaktır. Söz konusu derslerin uygulama kısımlarının ne zaman yapılacağı ise ileri bir tarihte duyurulacaktır.
Trimestir programında kayıtlı öğrencilerimiz 2022-2023 bahar yarıyılı eğitimlerine Yüksek Öğretim Kurulu tarafından yeni bir karar alınana kadar bu esasta devam edecektir.

Diğer Duyurular Tümü