SHY-66 Hava Aracı Bakım Personeli Lisansı Modül Sınav Başvuruları (EKİM 2020) | Kapadokya Üniversitesi

SHY-66 Hava Aracı Bakım Personeli Lisansı Modül Sınav Başvuruları (EKİM 2020)

Üniversitemiz Mustafapaşa ve Sabiha Gökçen yerleşkelerinde 03-04-10-11 Ekim 2020 tarihlerinde SHY-66 B1.1/B2/A1/A2 kategorilerinde modül sınavları yapılacaktır.

Modül sınavlarına ait başvurular 20 Ağustos 2020 ve 21 Eylül 2020 tarihleri arasında http://shy66.kapadokya.edu.tr adresinden online olarak yapılacaktır.

Modül sınav takvimi için tıklayınız.

Covid-19 pandemi süreci sebebiyle sınavların tarih ve saatleri değişiklik gösterebilmektedir. Değişiklik olması durumunda yapılan değişiklikler http://shy66.kapadokya.edu.tr adresinden duyurulacaktır.

Önemli Notlar:

• Her bir modül sınav ücreti 120 TL (KDV Dahil) olup Üniversitemiz mezun ve öğrencileri için %50 indirim uygulanacaktır.
  • Sınav ücretleri, Kapadokya Üniversitesi hesabına belirtildiği şekilde yatırılmalıdır. Sınav ücretinin sorunsuz bir şekilde tarafımıza ulaşması ve başvuru sürecinin tamamlanması için son derece önemlidir.

KAPADOKYA ÜNİVERSİTESİ (Alıcı kısmına yazılmalıdır.)

TR10 0006 2001 0410 0006 2980 08 (IBAN numarası)

Açıklama kısmına: SINAVA GİRECEK KİŞİNİN ADI-SOYADI MODÜL SINAV ÜCRETİ yazılmalıdır.

• Sınav sonuçları 26 Ekim 2020 tarihinde shy66.kapadokya.edu.tr adresinde açıklanacaktır.
  • Sınav sonucuna itirazınız olması durumunda; Kapadokya Üniversitesi hesabına belirtildiği şekilde 100.—TL (KDV Dahil) ödeme yapmanız ve itiraz talebinizi (ad-soyad, tekrar değerlendirilmesini istediğiniz sınav bilgileri) deniz.turac@kapadokya.edu.tr adresine e- posta göndermeniz gerekmektedir.

KAPADOKYA ÜNİVERSİTESİ (Alıcı kısmına yazılmalıdır.)

TR10 0006 2001 0410 0006 2980 08 (IBAN numarası)

Açıklama kısmına itiraz eden adayın ADI- SOYADI ve itiraz ettiği SINAV NUMARASI yazılmalıdır.

• Adayın itirazı sonucunda sınav notunun değişmesi halinde 100.—TL ücret kendisine iade edilir.
  • Üniversitemizin düzenleyeceği modül sınavlarının dili Türkçe’dir. (Ancak yapılacak sınavlarda sorulacak her soru TTS (Total Training Support) dokümanı referans alınarak hazırlanmış olup, adaylara Türkçe çalışma dokümanı üniversitemiz tarafından verilememektedir.)
  • Web sitesindeki “Şifremi Unuttum” butonu hata verebilmektedir. Şifrenizi unutmanız durumunda deniz.turac@kapadokya.edu.tr adresine mail atarak şifrenizi talep edebilirsiniz.

Sınav başvurusu yapan tüm adaylar online başvuru aşamasında aşağıda tam metni bulunan, Üniversitemizin Yeni Koronovirüs Salgını Danışma Komisyonu (KOV KOM) tarafından alınan ilave sınav kurallarına uyacaklarına dair taahhütnameyi onaylamaları gerekmektedir. Aksi durumda başvuruları kabul edilmeyecektir.

Kapadokya Üniversitesi tarafından Mustafapaşa- Ürgüp/ Nevşehir ve Sabiha Gökçen/ İstanbul yerleşkelerinde 3-4-10-11 Ekim 2020 tarihlerinde SHY-66 B1.1/B2/A1/A2 kategorilerinde düzenlenecek olan başvuruda bulunduğum ve katılacağım SHY-66 Hava Aracı Bakım Personeli Lisansı Modül Sınavları ile ilgili olarak,

Kapadokya Üniversitesi Yeni Koronavirüs Salgını Danışma Komisyonu (KOV KOM) tarafından belirlenen ve aşağıda 15 madde halinde verilen kuralları okuduğumu, anladığımı, bu kurallara uymamam halinde sınavlara alınmayacağımı bildiğimi beyan eder; bu kurallara uymamam halinde sınavlara alınmamaktan kaynaklı hak kayıplarından hiçbir şart ve koşulda Kapadokya Üniversitesini sorumlu tutmayacağımı taahhüt ederim.

SINAV KURALLARI

Sınava girecek olan tüm katılımcıların;

1. Sınavın yapılacağı binanın girişine konan dezenfektan paspasını kullanarak ayakkabılarını dezenfekte etmesi,
  2. Yeme- içme (yeme- içme sadece bu faaliyet için düzenlemiş alanda yapılabilir) alanı dışında tüm alanlarda ve sınav süresince burun ve ağız kapalı olacak şekilde maske takması,

Maske takmayan ve maskeyi uygun şekilde kullanmayan katılımcılar sınav salonuna alınmayacak, sınav salonuna alınıp bu kuralı ihlal edenler salondan çıkartılacaktır.

1. Bina girişleri, koridorlar vb. tüm alanlara yerleştirilen 1,5 metrelik sosyal mesafeyi koruma amaçlı işaretlere uygun hareket etmesi,
  2. Sınav salonu, yeme-içme alanı gibi kapalı alanlarda her dört metrekareye bir kişi olacak şekilde yapılan düzenlemelere harfiyen uyması,
  3. Sınavda kullanacakları kırtasiye malzemelerini yanlarında getirmesi,

zorunludur.

Katılımcıların;

1. Birbirlerinden kalem, silgi alışverişi yapmaları,
  2. Sınav salonuna telefon getirmeleri,

yasaktır.

1. Bina girişinde görevli personel tarafından termal ateş ölçer ile tüm katılımcıların ateşi ölçülecektir. Ateşi 37,5 derece ve üzerinde çıkan katılımcılar sınava alınmayacak, Covid 19 Rt-PCR testi için en yakın sağlık kuruluşuna yönlendirilecektir.
  2. Klimalar dışarıdan %100 temiz hava alacak şekilde, fan hızı düşük tutularak çalıştırılacaktır.
  3. Her sınav oturumu sonrası 30 dakika ara verilecek, sınav salonları havalandırılacak, temizlik personeli tarafından hipoklorit içeren solüsyonlarla yer ve yüzey temizliği yapılacaktır. Bu esnada tüm katılımcıların bina dışına çıkması zorunludur.

Kafeterya, kantin gibi sosyal alanlarda;

1. Masalar çapraz pozisyonda, masalar arası 1,5 metre, sandalyeler arası 60 cm olacak şekilde konumlandırılacaktır. Katılımcıların bu düzenlemelere uygun hareket etmeleri gerekmektedir.
  2. Kahve, çay ve tüm içecekler ile raflarda ve dolaplarda vb. bulunan ürünlerin servisleri sadece görevli personel tarafından yapılacaktır. Tüm bu ürünler katılımcıların kolaylıkla erişebileceği yerlerde bulunsa dahi görevli personel dışındakilerin temas etmesi yasaktır.
  3. Açık ürünler paketlenerek satılacaktır.
  4. Öğle yemeği satın almak isteyenlere yemek, kumanya şeklinde ve görevli personel tarafından dağıtılacaktır.
  5. Katılımcılar alışverişlerini sadece temassız ödeme özelliği olan kartlarla yapabileceklerdir.

Diğer Duyurular Tümü